Zakelijke beveiliging

De beste zakelijke beveiliging voor uw organisatie. Kleinschalig of juist voor meerdere locaties. Van installatie tot aan onderhoud. Én duurzaam geïnstalleerd. Dat is de kracht van de Elkor Groep.

Beveiliging voor zakelijke projecten

Elkor Groep bestaat al ruim 40 jaar en daarmee kunnen we met recht zeggen dat we een ervaren specialist zijn. Dat we specialist zijn op het gebied van elektrotechniek en zonne-energie is goed bekend, maar minder bekend is dat ons specialisme zich ook uitbreidt tot aan beveiliging van uw pand. Op het gebied van beveiliging zorgen we ook voor complete, duurzame oplossingen!

Van cameratoezicht en toegangscontrole tot aan brandbeveiliging. Op elk gebied kunnen wij uw zakelijke object beveiligen. Met onze beveiligingssystemen houdt u zelf, 24/7 zicht op de beveiliging van uw pand. Daarnaast zijn al onze systemen maatmerk. Wij bekijken ieder object zorgvuldig, gaan graag met u in gesprek en maken altijd een beveiligingsplan op maat.

  • Jarenlange ervaring
  • Beveiliging volgens de hoogste standaarden
  • Advies, installatie én onderhoud
  • 24/7 inzicht in uw beveiliging
  • Altijd een beveiligingsplan op maat
Neem contact op

Al onze oplossingen


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/vhosts/elkorgroep.nl/htdocs/web/wp/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 157

Uitgevoerde projecten

Wij helpen u graag. Dat is
de kracht van samen!